Imperial Business Intelligence solutia BI pentru WinMENTOR


 

Ce face un sistem BI ?
Diagnosticare
Dacă avem la dispoziţie exclusiv datele contabile, DETERMINAREA exactă a stadiului în care se găsește afacerea și încotro se îndreaptă NU ESTE UȘOARĂ. Soluţia BI oferă posibilitatea comparării datelor din trecut, din domeniul financiar, management, marketing, vânzări sau chiar HR și prezintă o imagine exactă a funcţionării de până acum. Sistemul oferă un instrument precis și util, atunci când se analizează perioadele trecute şi eficienţa acestora.
Monitorizare
Luarea deciziilor este facilitată, în mare măsură, de monitorizarea în timp real a activității firmei. Această monitorizare poate fi concentrată pe oricare activitate a firmei, fie că este vorba de achiziționări, producţie, vânzări, etc. Pe un Tablou de bord, managerii diferitelor departamente sau directorul executiv pot vedea cu exactitate evoluţia consumului de materiale, vânzărilor realizate, ş.a.m.d.
Analizare
Fără o analiză adecvată, datele sunt doar simple cifre. Imperial BI oferă specialiştilor din domeniul financiar posibilitatea analizării exacte şi sigure a datelor, pentru a putea trage concluzii adecvate şi lua decizii benefice.
Previziuni
Înainte de a lua o decizie importantă, un manager trebuie să analizeze viitoare posibilităţi. Instrumentele sistemului Imperial BI fac posibilă testarea acestor posibilităţi, pregătindu-se astfel pentru eventualele schimbări economice, ca de exemplu : majorarea preţurilor materiilor prime, pierderea unui client semnificativ, etc. Sistemul prelucrează aceste date, mai apoi le retransmite utilizatorului pentru a fi analizate. Este foarte important şi indispensabil ca, în sistemul ERP în care operează Imperial BI, datele şi documentele să fie încărcate cu strictețe și în proporţie de 100%.

 

Servicii oferite :

Fundamentarea afacerii, analiza poziţiei financiare şi a performanţelor, diagnosticul rentabilităţii, analiza riscului.

 

Viziune

Viziunea noastră este să fim ecosistemul preferat unde clienţii, angajaţii şi partenerii nostri îşi împărtăşesc unii altora experienţa şi mobilizează resurse pentru a crea valoare pentru toţi.

Misiune

Misiunea noastră este să oferim consultanţă firmelor mici, aflate la început de drum şi nu numai, să înţelegem nevoile clienţilor noştri şi să îi ajutăm să îşi atingă potenţialul maxim prin reducerea costurilor şi creşterea productivităţii.

Servicii

- Fudamentarea afacerii
- Analiza poziţiei financiare
- Analiza performanţelor
- Analiza activităţii întreprinderii
- Analiza fluxurilor de numerar
- Diagnosticul rentabilităţii
- Analiza riscului

Contact

 • Telefon:
  (+40) 773 864 734
 • Email:
  imperial.ro@gmail.com
 • Adresa:
  Ep. Iacob Antonovici 17
  Bârlad, 731212, Vaslui
  România